• Novinky

          • Prijímacie konania na štvorročné a bilingválne štúdium ukončené

          • V prijímacom konaní boli na štúdium prijatí záujemci podľa kritérií schválených pedagogickou radou a všetky miesta sú plne obsadené. Gymnázium P.O.Hviezdoslava nebude realizovať druhé kolo prijímacieho konania.

            V sekcii Príjimacie konanie sme aktualizovali modul Výsledky, kde je zverejnený aktuálny zoznam prijatých žiakov .

             

          • Prijímacie konanie do osemročného gymnázia

          • Na stránke školy v sekcii Prijímacie konanie boli aktualizované Kritériá na prijatie do prvého ročníka osemročného gymnázia.

            Vzhľadom na úpravu kritérií prijímacieho konania v predmetových olympiádach a súťažiach prosíme zákonných zástupcov o dodanie dokladov dokumentujúcich umiestnenie podľa aktualizovaných kritérií.  V príjímacom konaní budú pridelené body na základe doručených dokladov/potvrdení o umiestnení najneskôr do 12. 6. 2020.

            Doklady môžu byť oskenované a poslané emailom alebo zaslané poštou. Rozhodujúci je dátum podania poštovej zásielky. Na dokladoch musí byť uvedený názov súťaže, kolo súťaže (školské v školskom roku 2019/2020, okresné, krajské, celoštátne...), umiestnenie v súťaži (1. - 5. miesto a úspešný riešiteľ) a dátum  alebo školský rok, v ktorom sa súťaž konala.

            Odporúčanie: Potvrdenie o umiestnení na súťažiach vám môže vydať CVČ v príslušnom meste alebo výchovný poradca na vašej škole.   

            Veríme, že spoločne prijímacie konanie do 1. ročníka pre školský rok 2020/2021 úspešne zvládneme.

          • Krajské finále súťaže "Jazykový kvet 2020"

          • Naši žiaci, ktorí sa zúčastnili jazykovo-umeleckej súťaže Jazykový kvet 2020, úspešne reprezentovali našu školu na Krajskom finále a umiestnili sa na 1. mieste vo svojich kategóriách. Michal Kováčik (TERCIA) uspel v prednese ruskom jazyku a Ľubica Fintorová (SEXTA) v prednese v nemeckom jazyku. Obaja postupujú na celoslovenské finále.  Srdečne blahoželáme.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje