• Novinky

          • Zlatá klapka 2021

          • Počas webgalavečera udeľovania cien v celoslovenskej súťaži audiovizuálnej tvorby Zlatá klapka, ktoré sa uskutočnilo v online priestore 23.3.2021 a ktorý moderovala Jarmila Hargašová, zaznelo meno našej školy hneď dvakrát a to vďaka príspevku Michaely Škvarkovej zo Septimy v kategórii "Kamera" a príspevku Rebeky Žofajovej v kategórii "Animovaný film", ktoré sa dostali do užšieho výberu nominovaných medzi 4 najlepšie príspevky z viac ako 70 súťažných príspevkov z celého Slovenska.

            Aj keď nezískali hlavnú cenu, ich úspech si zaslúži obdiv a ich príspevky pozretie na youtube kanáli Zlatej klapky. Dievčatám gratulujeme a ďakujeme za skvelú reprezentáciu našej školy.

            Michaela Škvarková "Karanténa" 

            Rebeka Žofajová "Môj týždeň v karanténe" 

             

          • Usmernenie pre žiakov k dištančnej forme vzdelávania počas prerušenia vyučovania

          • Vážení rodičia, milí žiaci,

            posielame Vám usmernenie k dištančnej forme vzdelávania.

            Na základe získaných skúseností dištančného vzdelávania počas školského roka pristupujeme k nastaveniu určitých pravidiel. Naším prvoradým cieľom je pomôcť žiakom, aby sa mohli ďalej vzdelávať. Zároveň v plnej miere zohľadňujeme súčasnú náročnú situáciu, a preto nastavujeme jednotné pravidlá.

            Študenti a učitelia majú nárok na Office 365 Education bezplatne, vrátane aplikácií Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive, Outlook, Teams a ďalších nástrojov na štúdium.

            Nižšie uvedené pravidlá sú výsledkom nariadení a odporúčaní od MŠVVaŠ a ostatných vzdelávacích inštitúcií, zasadnutí pedagogickej rady a vedenia školy.


            Usmernenie pre žiakov k dištančnej forme vzdelávania počas prerušenia vyučovania


          • Deň jazykov 2020

          • Deň jazykov 2020 sa na našej škole oslavoval 9. októbra 2020 počas 5. a 6. vyučovacej. Z dôvodu opatrení pred šírením sa koronavírusu sa niesol v duchu „COVID-friendly“. Každá trieda si vylosovala úradný jazyk, ktorým je možné komunikovať v EU. V daný deň mohli vyzdobiť svoju triedu vo „farbách“ danej krajiny. Triedni učitelia rozdelili žiakov do tímov, v ktorých si pripravili rôzne zaujímavé prezentácie. Na šiestej hodine zdolávali rôzne jazykové výzvy prostredníctvom mobilnej aplikácie.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje